Primerjava med polietilensko plastično zaščitno preprogo za tla in jekleno zaščitno preprogo za talno podlago

Primerjava med polietilensko plastično zaščitno preprogo za tla in jekleno zaščitno preprogo za talno podlago

29-05-2024

                        Primerjava med polietilensko plastično zaščitno podlogo in jekleno zaščitno podlogo 

 

Rečeno je, da so Uhmwpe Plastic Road Mat dobre, toda kakšne so prednosti? Kot proizvajalec začasnih cestnih preprog - Shandong Shengteer Naj vam naši strokovnjaki povedo, katera je boljša, polietilenske tlakovce ali jeklene tlakovce?

1Teža: težke cestne preproge so lahke, ena sedmina teže jeklene plošče in jih lahko enostavno premikata dve osebi, kar močno zmanjša delovno obremenitev med prevozom.

2Varnost: Jeklene plošče so nagnjene k dvigovanju na vseh štirih vogalih med delovanjem, kar lahko povzroči poškodbe ljudi; Štiri vogale plastičnih blazinic za močvirje je mogoče trdno pritrditi na tla, ne da bi jih dvignili, sama polietilenska plošča iz plastike pa ima prožnost, ki jo je mogoče obnoviti, ko je bila nekaj časa upogibana.

3Zmogljivost: Jeklene plošče imajo odlično trdoto v smislu odpornosti proti obrabi, ki je primerljiva z zaščitnimi preprogami za trato. Vendar pa so druge odlične lastnosti prenosne cestne preproge HDPE ni mogoče primerjati.

4Življenjska doba: Polietilenske plošče imajo visoke stroške, vendar so še vedno uporabne do deset let, medtem ko jeklene plošče ne morejo biti v uporabi eno leto, pri čemer se zvijajo in celo lomijo vse štiri strani. HDPE mat je nagnjen k neprekinjenemu upogibanju pod kakršnim koli pritiskom.

Shandong Shengteer - proizvajalec podlog za plažo z 20-letnimi izkušnjami v proizvodnji in prodaji, z različnimi specifikacijami, zajamčeno kvaliteto, ugodnejšimi cenami in hitro dostavo. Ko kupujete podlogo za gradbeno blato, pridite v Shandong Shengteerproizvajalca cestnih plošč in zagotovo vam bomo ustregli!

HDPE Mats


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti