HDPE preproge

HDPE preproge

04-06-2024

                                                                                                 HDPE preproge

Polietilen plastika tla zaščito skupaj z proizvaja ShandongShengteje Polyethylene Anti-slip Pavement Board Manufacturer je blagovna znamka, ki se običajno uporablja na začasnih cestah, travnikih in drugih mestih v domačih in tujih inženirskih projektih. Polietilenske protizdrsne plošče proizvaja Shandong ShengtejeSource Factory, ki je nestandardna prilagoditev in se lahko pošlje v 3-5 dneh.

 

ShandongShengteje Ground Protection Mat je idealen material za kratkoročna in dolgoročna projektna gradbišča. Njegov robusten štrleč protizdrsni vzorec rešuje problem drsenja in pogrezanja vozil in blaga ter olajša evakuacijo vozil in premikanje tovarne. Z uporabo različnih načinov povezovanja Uhmwpe Plastic Road Mat se lahko prilagodi različnim talnim in vremenskim razmeram ter različnim začasnim cestnim površinam in oblikuje dimenzije glede na konturo cestne površine, s čimer rešuje težave blatnih in nagnjenih cest.

 

Različne stranke uporabljajo prenosne cestne preproge HDPE v različnih okoljih, kar določa raznolikost specifikacij polietilenskih protizdrsnih tlakovcev. Shandong Shengteje je profesionalni proizvajalec prevlek za zaščito trate, ki vedno razmišlja z vidika stranke. Zato naše HDPE podloge lahko prilagodi velikost kalupa glede na zahteve kupcev in izdela različne velikosti, ki jih potrebujejo kupci. Naš strog sistem nadzora kakovosti in sistem testiranja zagotavljata kvalificirano stopnjo izdelkov, ki vstopajo v skladišče.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti