Kako prepoznati kakovost UHMWPE plošče

Kako prepoznati kakovost UHMWPE plošče

06-09-2023

Zdaj so na trgu vse vrste obdelovalnih delov v obliki plošče UHMWPE, ali veste, kako prepoznati kakovost plošče UHMWPE? Naše podjetje je proizvajalec UHMWPE ploščatih delov, ki je nabralo veliko izkušenj pri raziskavah in razvoju, proizvodnji, namestitvi, primerljivih z vodilnimi v industriji.


Uhwmpe Sheet

  

Deli za obdelavo v obliki plošče UHMWPE so ena izmed pogostejših uporab na trgu v zadnjih letih, da bi vam pomagali pri boljši izbiri delov za obdelavo v obliki plošč UHMWPE, vam bo urednik proizvajalca pojasnil:

    1, Poglejte barvo: dobri obdelovalni deli v obliki plošče UHMWPE imajo enotno barvo, brez motnosti ali oblakov podobnih pojavov.

    2, Ocenjevanje trdnosti: Relativno preprosta metoda je uporaba kladiva za udarjanje obdelovalnih delov v obliki plošče UHMWPE. Če so razpoke, se štejejo za manjvredne.

    3, Poglejte površino, ker je koeficient trenja površine UHMWPE ploščatih obdelovalnih delov zelo majhen, kar je enakovredno ledu. Če roka pritisne na površino, da občuti očitno trpkost, je ponaredek.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti