Katere so glavne konstrukcijske metode za plošče UHMWPE?

Katere so glavne konstrukcijske metode za plošče UHMWPE?

29-09-2023

UHMWPE ploščaje visokokakovostna polimerna plošča. Torej, koliko veste o glavnih metodah izdelave plošč UHMWPE? Poglejmo podrobno razumevanje:

1. Če je temeljni beton razmeroma raven, ni priporočljivo nanesti spodnje izravnalne plasti pepela, da preprečite nastanek slabe izolacijske plasti, ki bi lahko povzročila luščenje celotnega bloka.

2. Površina podlage mora biti hrapava in brez luščenja, razpok in drugih pojavov. Izpolnjevati mora kakovostne zahteve civilne gradnje, naklon in trdnost osnovnega sloja pa morata ustrezati projektnim zahtevam. Ravnost je treba preveriti z 2m ravnilom, neravnine pa naj ne presegajo 5 mm.

3. Pred oblogo je potrebno skrbno očistiti oljne madeže, prah in druge nastavke na osnovni plasti. Površino nad površino betonske podlage je treba predhodno izravnati, po odstranitvi gostega satja in luknjičastega betona pa sanirati in utrditi s cementno malto.


UHMWPE sheet


Bolje razumemo glavne metode gradnje UHMWPE plošč. Za več informacij o ploščah UHMWPE pravočasno preverite naše posodobitve v panogi.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti