plastična PE deska za rezanje

plastična PE deska za rezanje

09-07-2024

V zadnjih letih je plastična deska za rezanje PE bolj priljubljena na kuhinjskem trgu, zakaj je veliko ljudem všeč?

Glede na intervjuje imajo plastične deske za rezanje PE več prednosti:

1. Nedrseča površina: Kot vsi vedo, potem ko očistimo zelenjavo ali sadje, je na njej nekaj vode. PE nedrseča površina deske za rezanje vam lahko pomaga preprečiti, da bi vam nož poškodoval prst.

2. Barva: desko za rezanje PE lahko naredite različne barve za razlikovanje hrane, na primer, če režete surovo meso, lahko izberete rdečo, če režete zelenjavo, lahko uporabite zeleno barvo. Prednost je izogibanje vonju in deska za rezanje tudi lepa.

Če vaša družina običajno kuha, poiščite primerno desko za rezanje zanjo. Uživajte v življenju, PE deska za rezanje je vaša prava izbira.



Glavne uporabe HDPE PLATE so naslednje:

1. Oglaševalsko področje: tisk embalaže, ročno rezbarjenje, oglaševanje na vratih, razstavne table in panoji s tablami.

2. Področje pohištva: Kopalnica, sanitarna oprema, pohištvo, različne vrste pohištvenih plošč.

3. Arhitekturno področje: oblikovalske plošče za notranjo dekoracijo, predelne stene za stanovanja, pisarne podjetij, komercialni in dekorativni okvirji za oblikovanje, plošče za čiste sobe, okrasne stropne plošče itd.

4. Na področju cestnega prometa, ladij, letališč, osebnih vozil, vlakovnih vagonov itd.

5. Uporaba v industrijski proizvodnji: kemični protikorozijski in izolacijski inženiring, vroče oblikovani deli, hladilne izolacijske plošče, posebna hladilna tehnika in plošče za zaščito okolja.

Druge glavne uporabe vključujejo šablone, fitnes opremo, materiale za vzrejo, vodoodporno opremo na obalnih območjih, materiale, odporne na vlago, umetniške materiale in različne vrste lahkih HDPE PLOŠČ.

Uhwmpe Sheet

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti